FOTO: Bandićevo uhićenje hit na društvenim mrežama!

MILAN BANDIĆ uhićen je danas u večernjim satima, “nakon višemjesečnog složenog kriminalističkog istraživanja vezanog za nezakonita postupanja u Gradu Zagrebu i Zagrebačkom holdingu d.o.o.”, kako stoji u priopćenju policije.

A odmah nakon uhićenja mnogi su izrazili podršku zagrebačkom gradonačelniku, otvorena je i Facebook stranica pod nazivom “Podrška Milanu Bandiću”, a među onima koji podržavaju Bandića ima i osoba iz javnog života.

Na službenoj stranici Milana Bandića na Facebooku korisnici objavljuju fotografije i poruke u kojima Bandiću izražavaju podršku i empatiju, ali i svoje zaprepaštenje njegovim uhićenjem i događajima koji su uslijedili.

Vjekoslava Bach na Bandićevoj je stranici na Facebooku objavila fotografiju na kojoj pozira s gradonačelnikom. Fotografija iz minute u minutu ima sve više lajkova, ali i komentara: “Pravi gospodin”, glasi jedan, “Jedan, jedini, neponovljivi”, glasi drugi komentar, dok jedan od “obožavatelja” predlaže da pošto “ima mnogo onih kojima je gradonačelnik pomogao”, izađu pred USKOK…

Jedan od korisnika izrazio se, umjesto riječima, slikom…

bandic222

Ma neka dođe novi i neka nabije JOŠ VEĆE POREZE I NEKA NIŠTA NIJE BESPLATNO!! I NEKA NEMA POVLASTICA ZA PENZIĆE NITI NIŠTA… pa će vidjeti da je ovaj čovjek ma kakav bio ipak čovjek s dušom i osjećajem za male ljude…”, napisao je također jedan od korisnika.

Negativnih komentara (još) nema, no moguće je i da se brišu. Jedan od korisnika je, doduše, napisao: “Bio bi dobar da se riješi lopova oko sebe”.

Spomenuta Facebook stranica podrške Milanu Bandiću marljivo skuplja lajkove, a za sada je na njoj objavljena vijest iz medija o uhićenju, uz poruku: “Bandić je napravio za grad Zagreb više nego bi bilo tko mogao. Kralju drži se uz tebe je masa!!!!!”

IZVOR: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.