Opoziv proizvoda

FOTO Jedna vrsta raviola povučena iz trgovina. U njima su pronašli komadiće stakla

Ilustracija

S polica trgovina povučeni su ravioli s istarskim tartufima, pakiranje od 250 grama, te ravioli s istarskim tartufima u pakiranju od jednog kilograma zbog pronađenih komadića stakla u njima.

‘Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o dobrovoljnom povlačenju i opozivu proizvoda Ravioli s istarskim tartufima 250 g, LOT 191001, rok trajanja 01.10.2019. i proizvoda Ravioli s istarskim tartufima 1000 g, LOT 190924, rok trajanja 24.09.2019. koje provodi subjekt u poslovanju s hranom NAŠE KLASJE d,o.o., Raška 35. Zagreb, vlastitom odlukom zbog predostrožnosti, a temeljem reklamacije dobivene iz ugostiteljskog objekta da se u navedenim proizvodima nalaze komadići stakla’, izvijestili su na stranicama Hrvatske agencije za hranu.

Proizvodi nisu u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.