FOTO: Spriječena deložacija samohrane majke s troje malodobne djece

No umjesto mirnog života s troje malodobne djece danas joj je zaprijetila deložacija. Nije mi jasno da žrtva nasilja i troje malodobne djece mora na ulicu radi jednog nasilnika kojemu je pokušaj ubojstva preimenovan u obiteljsko nasilje, a kazna zatvora mu je zamijenjena radom za javno dobro, kako bi se i dalje mogao iživljavati na nama, ogorčeno je izjavila Marijana Fel.

zivi_zid_delozacija

Kuća u kojoj živi s djecom prodana je u brakorazvodnoj parnici jer nisu sporazumno uspjeli podijeliti imovinu. Marijana je, tvrdi, trebala dobiti 60 tisuća kuna, ali do danas novac nije vidjela. Pristup sudskom ovršitelju svojim je tijelima zapriječilo stotinjak aktivista. O nije želio upotrijebiti silu, pa je deložacija odgođena. Dom za sada nisu izgubili, ali bitka za njega još nije završena.

Na mjestu događaja bila je policija, sutkinja, ovršitelj i brojni građani koji su napravili živi zid i stali u obranu Fel i njene djece. Živi zid objavio je na svojim Facebook stranicama kako su spriječili deložaciju!

IZVOR: HRT

FOTO: Facebook/Zivi zid

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.