FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je bilo na svečanom otvorenju centra Mall of Split

Mall of Split sinoć je uz zabavni program i ekskluzivno shopping iskustvo za sve prisutne održao svečano otvorenje za sve suradnike, zakupce te brojne poznate goste. Ceremonija je započela s premijernim prikazivanjem videa o nastajanju i izgradnji Centra, a potom je voditeljica Mia Kovačić pred oko 3000 uzvanika predstavila njegove karakteristike te ponovila kako će se u više od 200  trgovina smjestiti neki od najekskluzivnijih svjetskih brendova, od kojih su neki po prvi put u Hrvatskoj.

Kristijan Gelo, predstavnik investitora, istaknuo je kako je ovo veliki trenutak za grad Split i županiju, a sve ovo ne bi bilo moguće bez svih suradnika kojima je uputio veliku zahvalu jer su doprinijeli otvorenju Centra. Podršku je u ime grada Splita dala i Aida Batarelo koja je izrazila zadovoljstvo jer je Centar ostvario sve potrebne preduvjete i otvorio svoja vrata.

Brojne osobe iz javnog života uživale su u druženju i zakusci, a program je uključivao i light show te plesače na svili. Sve prisutne zabavljala je pjevačica Nina Kraljić, a svoju podršku Centru putem videozida dali su i 2Cellos, koji su posebno za ovu prigodu, odsvirali jednu od svojih skladbi. Po završetku svečane ceremonije voditeljica Mia Kovačić pozvala je sve posjetitelje da zajedno započnu shopping revoluciju i iskuse jedinstvenu čaroliju i šarm trgovačkog centra Mall of Split do ponoći.

photo-3 photo-4 photo-8 photo-9 photo-16 photo-17 photo-18 photo-20 photo-21 photo-24 photo-27 photo-36 photo-39 photo-48 photo-53 photo-61 photo-63 photo-64 photo-65 photo-67 photo-68 photo-69 photo-71 photo-79 photo-80 photo-84 photo-90

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.