GRDOVIĆ: Za sve je kriva jedna bogata baba iz Australije!

Dva dana uoči koncerta na Krku i nakon “ispovjedničkog” nastupa na Tijarici, zadarski pjevač Mladen Grdović javno je progovorio o obiteljskoj drami u kući u zadarskim Arbanasima zbog kojeg ga je uoči 58. rođendanam uhitila policija, piše zadarski.hr

Nakon kriminalističke obrade na koju je doveden u lisicama, policija ga je prijavila za prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, ali je istu prijavu, kako se na koncu ispostavilo, dobila i njegova 48-godišnja supruga Brankica. Oboje su dali iskaze na Prekršajnom sudu u Zadru, a na pitanje što se tog 26. srpnja događalo u zadarskim Arbanasima, Grdović kaže:

– Ništa ozbiljno, tek bračno prepucavanje koje je prijavila luda baba iz Australije”, kazao je.

Opovrgnuo je priču da je do međusobnog fizičkog obračuna došlo nakon što je od Brankice zatražio da mu servira juhu, te da je vrhunac svađe – udaranje štapom i grebanje – nastupilo jer se ona spremala za izlazak, a on htio provjeriti što nosi u svojoj torbici.

– Ma kakva juha, nije to tako bilo. Malo smo se posvađali jer sam bio umoran od koncerta i to je sve. Ne znam tko se povremeno ne posvađa i u kojoj obitelji ponekad nema takvih situacija. Brankicu, moju diku, nikada ne bih udario, a da vidim nekog da udari ženu nalomio bih ga. Niti ona mene nije izudarala štapom. Ma ništa od toga nije istina, osim da smo se malo prepucavali i naguravali, ali nije bilo fizičkog obračuna. Sve je zapravo kriva naša nova susjeda – “luda bogata baba” iz Australije, kojoj sve smeta i koja je sve to prijavila policiji. Svi susjedi imaju s njom problema. Možete zamisliti kada je i mojem bolesnom bratu rekla da će ga prijaviti policiji. Mi smo sada, ja i Brankica, sve riješili i nema više nikakvih problema – posvjedočio je Mladen dodajući kako se nakon koncerta na Tijarici gdje je napravio “lom”, vraća u pravu formu. Tamo je publici kazao da bi “doša i ranije zapivat da nije bija u zatvoru, te dodao kako bi ‘vinogradari propali da Grdović ne pije”.

– Morao sam se malo našaliti na svoj račun, drugačije ne znam. Morao sam prenoćiti u zatvoru. Malo sam bio popio, ali sada sam bevandu smanjio za 80 posto. Sada se kondicijski spremam za koncert na Krku. Svaki dan trčim i treniram, evo i sada sam došao sa treninga. Teško mi je opisati koliko je težak i naporan ritam kojeg moram održavati. Dovoljno je reći da već 40 godina pivam i da do prosinca imam održati još tridesetak koncerata. Unatoč tome nekad mi se čini da mi netko želi namjerno uništiti moju karijeru. Svašta mi se smješta, ali moju karijeru može uništiti samo dragi Bog – zaključio je zadarski pjevač.

Iako mu je ovo bio treći put da je prijavljen zbog obiteljskog nasilja, navodi kako Brankicu u životu nikada nije udario, te da mu je ona najveća podrška u životu. S Brankicom je 26 godina od čega 18 u braku. Prošle godine mu je za pjesmu “Dva goluba” koju je skladao napisala stihove.

– Moja Brankica je moja dika, moj ponos. Ne bih joj nikada ništa nažao učinio – zaključio je u razgovoru

Izvor: Jutarnji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.