HAK: Jak vjetar otežava promet uz obalu, pripazite ako idete na put

NA JADRANSKOJ magistrali D8 između Senja i Karlobaga zbog jake bure zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle dok je između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Za sve skupine vozila otvorena je dionica A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h na dijelu između vijadukta Božići i južnog ulaza u tunel Sv. Rok, zbog vjetra. Kolnici su mjestimice mokri i skliski u Slavoniji, a vlažni u Gorskom kotaru i Lici.
Zbog radova na autocesti A1 kroz tunele Grič i Sveti Rok vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno.

Zbog radova na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od vijadukta Zalesina do polovice tunela Vršek, u smjeru Rijeke, vozi se jednim trakom usporeno.

Kroz tunel Učku do 16. ožujka vozi se uz posebnu regulaciju prometa.Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Katamaran na liniji Jelsa-Bol-Split isplovit će na relaciji Stari Grad-Bol-Split.

IZVOR: index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.