HIT NA FEJSU: ‘Udaj se za mene, stiže beba’ napisala je na billboardu, evo što je Saša odgovorio

POSLJEDNJIH dana društvenim mrežama se proširila fotografija billboarda koji je osvanuo u Banjaluci, kod Gimnazije, u Bulevaru cara Dušana.

“Saša hoćeš li se ‘udati’ za mene? Beba je na putu, nemamo više šta čekati. Voli te tvoja Jelena!”, pisalo je na golemom plakatu upravo na dan zaljubljenih. Fotografija billboarda je u trenu postala hit na društvenim mrežama, a lokalni mediji sada su uspjeli doći i do domišljate Jelene i doznati kako je Saša reagirao.

Jelena je naime na jednom natječaju “osvojila” billboard i odlučila nagradu iskoristiti za prošnju.

“On je mene dovezao kući, i otišao svojoj… Ja sam ušla na FB  i vidjela da je moj bilbord udarna vijest… Tada sam postavila članak sa vašeg portala na zid i tagovala Sašu uz poruku ‘dok ga ne vidiš uživo’, rekla je Jelena za Moj kontakt portal.

“Iako se trudio da to prikrije primijetila sam njegovo oduševljenje. Znala sam da je ludost to što radim, i da će me mnogi kritikovati, ali ne patim od toga šta će drugi reći. Mnogo toga sam prošla u životu, i konačno mogu reći da sam našla pravu osobu. On je jako skroman, i pomalo stidljiv, ali zato sam ja spremna na svakakve ludosti”, kaže Jelena.

Saša je, naravno, rekao “da”, a beba stiže u kolovozu.

IZVOR: Index.hr

FOTO: Twitter

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.