Pronađeno beživotno tijelo

Horor u zagrebačkom naselju: ‘Čula se žestoka svađa i vrisak, žena je bila umotana u tepih’

Zagrebačka policija javila je da su u subotu oko 7:30 u Zemljakovoj ulici u naselju Sopot pronašli tijelo ženske osobe, prenose Vijesti.hr

Očevid je u tijeku kako bi se utvrdile sve okolnosti smrti.

Žitelji Zemljakove ulice gdje se zločin dogodio, kažu za Jutarnji da su čuli žestoku svađu dvojice muškaraca, ali i neki vrisak ženske osobe.

– Buka je dopirala iz prizemlja zgrade. Ne znam je li iz stana u prizemlju ili podrumskih prostorija. Nekad se znaju skupljači stare krame, ali i lopovi povlačiti po ulazima. Još uvijek ne znamo što se dogodilo. Policija ne govori ništa, nego ne prestaju defilirati ulazom i skupljati dokazni materijal – rekla je jedna stanarka Zemljakove.

– Iz sna su me trgnule sirene. Kroz prozor se ništa nije moglo vidjeti. Samo Hitna prvo, ali kako su izašli, kako se ono kaže, praznih ruku bez ikoga, pretpostavljali smo da je netko umro. Forenzičari već neko vrijeme idu gore-dolje s dokaznim materijalom valjda. Nismo još provarili ubojstvo s Lošinja, a sad se tu po naselju već priča da je žena ubijena – kaže drugi susjed Zemljakove.

– Čim su policajci počeli razvlačiti plavi šator ispred ulaza u zgradu, počele su špekulacije da je sumnjiva smrt, zapravo ubojstvo. Sopot je inače miran kvart što se takvih krvavih zločina tiče, ali oduzeti nekome život, ako je to istina, stvarno je za svaku osudu i doživotni zatvor -mišljenja je još jedna stanovnica Zemljakove.

-Tresem se od šoka! Mlađa ženska osoba crne kose zamotana u tepih bila je odbačena poput životinje na stepenicama prema podrumu. Glava joj je bila prema dolje, a noge prema gore. Netko ju je očito bacio i pobjegao. Osobno buku nisam nikakvu čuo, nego me probudio susjed koji je po stubištu zvonio u potrazi za ključem od podruma radi policijskog očevida – otkrio je stanar ulaza u kojem je pronađeno beživotno tijelo žene.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.