Hrvatska će 2015. postati mediteranski ‘hotspot’

Peggy Goldman, putnica i predsjednica Friendly Planet Travela, za Huffington post sastavila je popis 15 zemalja koje morate posjetiti tijekom 2015. godine i to s razlogom.

-Svaka novogodišnja odluka uključuje tri ključna sastojka – predanost boljem sebi, strast da se pokuša nešto novo i nezaobilaznu avanturu izvan zone ugode – nijedan čin ne ispunjava te ciljeve kao putovanje u inozemstvo – piše Goldman.

Na popisu preporučenih zemalja koje valja posjetiti tijekom 2015. godine našla se i Hrvatska. Lijepa Naša zauzela je lijepo visoko šesto mjesto te se našla između egzotične Malezije na petom mjestu i bogatog Dubaija na sedmom mjestu.

I to nije bila ‘random’ odluka. Mala zemlja za veliki odmor tu se našla jer je ispunila sljedeće Peggyine uvjete.

– Ovo je moja lista top 15 destinacija za 2015. koja uključuje zemlje koje ne samo da pružaju nezaboravne trenutke već ste u prilici pustiti da vam duša i tijelo bezbrižno uživaju. Lista je nastala istraživajući zahtjeve novomilenijskih putnika, novim pejzažima koji se traže kao i turističkoj industriji određenog mjesta i ljubavnoj aferi koju  je sastavljačica liste imala sa svakom od spomenutih zemalja – piše Peggy za Huffington Post.

Hrvatsku naziva skrivenim biserom Mediterana koja je dugo bila u sjeni svojih poznatijih susjeda, Italije i Grčke. Tomu će doći kraj upravo 2015. godine, navodi Peggy, dodajući da će tako postati pravi Mediteranski ‘hotspot’.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.