Oporavilo se još osam osoba

Hrvatska danas bez novooboljelih, preminula jedna osobaFoto: Ilustracija/arhiva

Broj novooboljelih u Republici Hrvatskoj u 24 satnom razdoblju je nula, čime je ukupan broj oboljelih od koronavirusa 2247. Do sada je testirano 68.514 osoba, od toga 247 u posljednja 24 sata.

Na bolničkom liječenju je deset osoba, a na respiratoru su dva pacijenta. Ukupan broj ozdravljenih je 2121, što je osam novoozdravljenih u 24 sata.

Ukupan broj preminulih je 104. U Klinici za infektivne bolesti ‘Dr. Fran Mihaljević’ u Zagrebu, na respiratoru je preminula jedna ženska osoba, rođena 1944. godine kojoj je tijekom ove hospitalizacije postavljena sumnja na limfoproliferativnu bolest.

Poručili su kako je pridržavanje svih dosad donesenih mjera i uputa je od ključne važnosti jer odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.

Pozivni centar 113 više nije u funkciji, sve informacije vezane uz koronavirus možete pronaći na internetskim stranicama Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a RH, Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.