HRVATSKE MULE: Progutali hašiš u Maroku, ‘vratio’ im se na graničnom prijelazu na Bregani

Punu utrobu plastičnih kapsula ispunjenih hašišem imala su četvorica Hrvata koje su policajci na Bregani “skinuli” a ubrzo je uslijedilo i klistiranje.

Kako doznajemo, četvorica mladića starih između 26 i 34 godine prošlog tjedna su turistički otputovali u Kraljevinu Maroko. No umjesto znamenitosti, četvorica Hrvata su posjetila dilera. Nabavili su najmanje, smatra PNUSKOK, 2800 grama pakiranih u kapsule.

Progutali su, pretpostavlja se, najmanje 560 ovalnih paketića od kojih je svaki težio pet grama. Tako siti Hrvati su se ukrcali na avion za Italiju, a s njima je na europski kontitent doputovao i hašiš. Međutim, krajnji cilj im je bila Hrvatska gdje su isporuku čekali kupci. Prema Hrvatskoj su se hrvatske “mule” zaputile automobilom. Dolaskom na Breganu bili su sumnjivi policiji. Kapsule su im se od muke vraćale u jednjak.

Nakon legitimiranja, izdvojeni su sa strane. Liječnički pregled je pokazao da u sebi svaki ima grumene stranih predmeta. Gutači hašiša su uhićeni te kazneno prijavljeni.

IZVOR:Jutarnji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.