Janica Kostelić ima posebnu želju za rođendanski poklon u kojem možemo svi sudjelovati

Janica Kostelić, na svojem je Facebook profilu objavila što želi za rođendan koji je za nešto manje od mjesec dana.

janica

‘Ove godine htjela bih napraviti nešto drugačije za svoj rođendan i željela bih da uspije. Nadam se da će možda prerasti u tradiciju ::) Ako želite sudjelovati u poklonu za moj rodkas koji će biti 5.1. imala bih zamolbu da odete darovati krv i da slikate selfie ili uslikate potvrdu da ste darovali krv. To će mi biti poklon, pa ako imate volje, priključite se.

Možda nekome spasimo život. Umjesto da ja dobijem sto raznih stvari koje mi ni blizu nisu potrebne toliko puno kao što je nekome potrebna krv.

Što više selfija ili potvrda skupim za svoj 34. rođendan, to bolje.
Dakle da ponovimo… Ako se odlučite da ćete darovati krv, napravite selfie ili slikajte potvrdu i proslijedite mi. Što više slika skupim, to bolje za sve.

Proslijedite i podijelite sa znanima i neznanima ::) Od sada pa do mog rodkasa 5.1. imate vremena.

‪#‎HappyBirthdayJanicko‬ je hashtag uz fotku ako netko želi staviti na društvenu mrežu kako bi eventualno još vise ljudi potaknuli na darivanje krvi! Ako nisi obožavatelj hashtaga i stavljanja slika na društvene mreže na taj način, dovoljno je i samo da meni pošaljete tj. poklonite mi svoj selfie/potvrdu o darivanju krvi ::) Nadam se da ću ove godine dobiti što više poklona Na ovom linku možete pročitati nekoliko osnovnih informacija o darivanju krvi:

http://www.ck-rijeka.hr/index.php…

A na ovom linku možete pročitati gdje i kada možete darivati krv:

http://hztm.hr/hr/content/16/gdje-i-kada-darivati/ objavila je poznata skijašica.

Želimo Janici da ove godine dobije što više poklona.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.