Kalmeta zvao ‘inspektora Tokića’ na 0912222 i tri šestice!?

Na aktualnom satu zadarskog Gradskog vijeća najzanimljivija je bila rasprava o – inspektoru Tokiću!? Naime, SDP-ov vijećnik Antun Novoselović upitao je zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmetu da objasni što je bilo poslije poziva u emisiji “U zdrav mozak” u kojoj se voditelj Kalmeti predstavio kao inspektor Tokić iz ureda Mladena Bajića.

 – Taj su sadržaj prenijele sve internetske kuće, a snimku je vidjelo 200.000 ljudi. “Inspektor Tokić” tražio je od vas da Bajiću pripremite dobre gradele, izlet na Kornate, roštilj, a vi ste rekli da ćete sve riješiti. Jeste li nakon poziva tražili gradele i jeste li uspostavili kontakt i zvali na broj 0912222 i tri šestice – upitao je Antun Novoselović.

– To je bio pokušaj šale novinara Jurkotića. Nije me navukao. Čim sam završio, odmah sam taj broj nazvao, al bio je nedostupan. I tajnica je zvala taj broj više puta, a kasnije sam shvatio da je to šala i nisam mu zamjerio – rekao je Kalmeta.

IZVOR: Večernji list

FOTO: ZDnews

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.