KONAČNO: Borovo počelo s izvozom, kreću i probne Startasice u SAD!

– Uprava vraća stari logo Borova, koji je prethodna Uprava promijenila. Upravu činim ja, iz Zagreba, i još jedan član, koji je iz Osijeka, takva je odluka ministarstva. Direktori su većinom iz Vukovara –

Tim riječima prvi čovjek Borova Gordan Kolundžić odgovara na optužbe da u Upravi Borova nema gotovo nikoga iz Vukovara te da izostaje komunikacija s gradskom vlasti. – Nakon 22 godine Borovo prvi put živi od svoga rada. Završen je i postupak predstečajne nagodbe, ishođen kredit od 36 milijuna kuna- , ističe podsjećajući na to da je dolaskom na čelo Borova zatekao višemjesečni zastoj u proizvodnji, a već je lani  proizvedeno oko 400 tisuća pari obuće.

– Prvi put nakon niza godina izvozimo, i to osam posto proizvodnje, u Švedsku, Japan, Južnu Koreju, Francusku. Uskoro kreće i probna serija startasica za SAD, radimo i probnu seriju za Italiju -, istuče Kolundžić. Uprava vraća stari logo Borova, koji je prethodna Uprava promijenila. Borovo sad zapošljava 787 radnika koji će do 1. srpnja, radi konsolidacije tvrtke, biti na minimalcu.

Izvor: Poslovni.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.