Koprivnica: Da zavaraju policiju tijelo mrtve žene premjestili majka i brat

Ilustracija/Arhiva

Koprivničko-križevačka policija danas je potvrdila kako je, nakon obdukcije i istrage, utvrđeno da je riječ o suicidu koji je 48-godišnjakinja izvršila u nedjelju između 8,30 i 10,30 sati u majčinu stanu u Ulici Tina Ujevića, kada je njezina majka bila na nedjeljnoj misi.

‘Mrtvo tijelo pronašli su 73-godišnja majka i 45-godišnji brat koji su izmijenili mjesto događaja. Oni su premjestili Nadičino mrtvo tijelo, dok su sredstvo izvršenja sakrili. Ono je naknadno pronađeno od strane policije’, rekao je Dražen Laljek, glasnogovornik PU koprivničko-kreižvenačke.

Najavio je da će protiv njih dvoje policija podnijeti izvješće varaždinskom Županijskom državnom odvjetništvu.

U policiji se nije moglo saznati zašto su pokušali prikriti samoubojstvo, motiv kojega, pak, pretpostavljaju lokalni mediji. Glas Podravine tako piše da je N.G. prije nekoliko dana otišla na bolovanje nakon što su njezini šefovi u koprivničkoj podružnici Hrvatskih šuma posumnjali da je pronevjerila novac iz blagajne uzajamne pomoći. Navodno se radilo o gotovo 400 tisuća kuna.

izvor: Dnevnik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.