Krenula uhićenja? Policija ušla u Kulmerove dvore te u kuću Ivana Crnjca i Ljerke Puljić

Screenshot/RTL

Policija je danas u pet minuta do 6 sati ujutro ušla u Kulmerove dvore, rezidenciju Ivice Todorića! Kako prvi doznaju Vijesti.hr policijska vozila (tri kombija i nekoliko osobnih vozila) ušla su u Kulmerove dvore, a jedno vozilo stoji ispred ograde.

Policija je također istovremeno ušla i u kuću Ivice Crnjca na Šestinskom vrhu, bivšeg formalno glavnog financijaša Agrokora. Policijski kombi je ispred vile Crnjca. U kuću je ušlo nekoliko policajaca. Crnjac je dugogodišnji prijatelj Ivice Todorića, godinama je bio u vodstvu koncerna glavni finacijaš.

Kako je to izgledalo pogledajte OVDJE.

Kao što je već poznato Državno odvjetništvo mjesecima provodi izvide te su angažirani policija, Porezna uprava i Porezni USKOK.

Sat vremena kasnije RTL javlja kako se ne zna jesu li nikoga pronašli u kući. Ne zna se već nekoliko tjedana gdje se nalazi Ivica Todorić, spominjalo se da je u Londonu i da surađuje s odvjetničkom kućom koja se bavi arbitažnim sporazumima. Spominjalo se da je i u Beču i Beogradu. Tako da u ovom trenutku ni policija ne zna gdje je Ivica Todorić. Trenutačno traje pretres i do sada policija još nije iznijela nikakvu dokumentaciju. No, pretpostavlja se da će pretres trajati dugo vremena.

Pet policajaca ušlo je u kuću Ivice Crnjca i prema zadnjim informacijama Crnjac se nalazi u svojoj kući u Šestinskom vrhu 42. No, Crnjac još nije izveden.

U 7.13 sati RTL javlja kako je još jedno vozilo nedavno ušlo u Kulmerove dvore i u ovim trenucima vozilo je izašlo te se smatra da je to početak uzimanja prvih dokaznih materijala koje su pronađene u Kulmerovih dvorima.

U Kulmerove dvore stigao je i odvjetnik Nikola Mandić, koji zastupa Ivu Balent. Naime, odvjetnik mora biti nazočan pretresu doma osumnjičene osobe. Ubrzo nakon dolaska stigli su i odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković.

Cijeli događaj možete pratiti na RTL-u.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.