Kupujete automobil? Onda je javna dražba automobila državnih institucija prava prilika

Javna dražba rabljenih vozila, jedan od najpovoljnijih, najtransparentnijih i najzanimljivijih načina kupovine vozila nastavlja se u ožujku bogatom ponudom vozila.

Zainteresiranim kupcima biti će ponuđeno 203 vozila svih marki i brandova.

Kupci će moći licitirati, između ostalih i za vozila državnih institucija, javnih tvrtki i raznih državnih agencija. Od institucija i tvrtki u državnom vlasništvu čija su vozila u ponudi, izdvajamo još Hitnu pomoć, HP, DUDI, APZ …

Događaj će biti održan u subotu 12.03.2016. s početkom u 9:00 sati u Zagrebu – prostor KNAP-a – Kazališta na Pešćenici, Ivanićgradska 41a.

Pregled vozila bit će moguć 10. i 11. ožujka u periodu od 10-14 sati u Donjoj Zelini, Donjozelinska 207 na skladištu TRCZ automobila.

Popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi biti će oglašen na web stranici www.trcz.hr tjedan dana ranije, točnije od subote 06.03.2016.

Organizator javne dražbe je TRCZ automobili d.o.o., vodeća tvrtka za prodaju rabljenih vozila u Hrvatskoj. Svi zainteresirani kupci, da bi sudjelovali u dražbi moraju uplatiti 10% vrijednosti početne cijene određenog vozila za koji se natječu. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.