Makaranka, koju je bacila orkanska bura, preminula u bolnici

Makaranka Bistra Spasov (69) koju je 8. veljače ove godine orkanski udar bure bacio na pod ispred jednog makarskog hotela, iz kojeg je izlazila, preminula je jučer u KBC-u Split.

Nesretna Bistra Spasov je unaleta orkanske bure pri padu zadobila teške ozljede glave, krvarenje u mozgu, hematom na jetri, kao posljedicu udarca uzrokovanog padom, lomove kostiju lica, te djelomično polomljen sedmi vratni kralježak, a zadobila je i prijelome prsne i lumbalne kralježnice.
Čim je dovedena u KBC Split, smještena je na Jedinicu za intenzivno liječenje (JIL). No, niti operacija, niti sva liječnička pomoć nije pomogla.

Prije 23 godine, također za vrijeme orkanske bure nalet vjetra je, ispred upravne zgrade Grada Makarske, na Rivi podigao i zakovitlao u zrak mlađu žensku osobu, koja je pri padu udarila glavom o kameni rub povišenog đardina. I ona je usljed zadobivenih ozljeda preminula, javlja Slobodna Dalmacija.

IZVOR: Slobodna Dalmacija/Danas.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.