Među novim pomoćnicima ministara za sada nema Šibenčanina

Vlada je danas na zatvorenom dijelu sjednice između ostalog raspravljala i o kadrovskim pitanjima. Imenovani su pomoćnici ministara u pojedinim resorima, a među njima nije nitko iz Šibenika.

Dr sc. Ana Lederer imenovana je zamjenicom ministra kulture Zlatana Hasanbegovića, a pomoćnicom ministra imenovana je doc.dr.sc. Iva Hraste Sočo. Ministar pravosuđa Ante Šprlje ostavio stare pomoćnike. Dodatno, pomoćnicom ministra pravosuđa imenovana je Maja Grubišin.

Novim pomoćnicima ministra unutarnjih poslova imenovani su Stjepan Lončarica, Joško Dorić i Lidija Pelivan Stipetić.

Pomoćnicima ministra gospodarstva imenovani su Zdeslav Matić, Željko Pravdić i mr.sc. Ivan Sertić.

Denis Kovačić imenovan je pomoćnikom ministra zdravlja.
Pomoćnicom ministrice rada i mirovinskoga sustava imenovana je Katarina Ivanković Knežević. Dužnosti pomoćnika ministrice uprave razriješeni su te ponovno imenovani Jagoda Botički i Boris Milošević. Dodatno, pomoćnikom ministrice imenovan je Marko Kovačić.

Mr.sc. Ante Mišura razriješen je te ponovno imenovan pomoćnikom ministra poljoprivrede. Razriješeni su pomoćnici ministra poljoprivrede Davorka Hajduković i Dražen Kurečić, a novim pomoćnicima imenovani su Elizabeta Kos i prof.dr.sc. Mario Njavro.

Doc.dr.sc. Lidija Runko Luttenberger imenovana je pomoćnicom ministra zaštite okoliša i prirode.

Šibensko-kninskim HDZ-ovcima ostalo je da za svoje akvizicije lobiraju do izbora zamjenika ministara.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.