Milinović: Ne dozvoljam da nas kvazi HDZ-ovci omaložavaju, ovo nije pobuna protiv Plenkovića

Milinović koji je jučer podnio ostavku na mjesto predsjednika ličko-senjskog HDZ-a na današnjoj konferenciji za novinare objasnio je razloge ostavke i prozvao ministra, prenosi Večernji list.

– Svi predsjednici općinskih i gradskih odbora su podnijeli neopozive ostavke. Duboko nezadovoljni zadnjim činom ministra Ćorića. Nikome pa ni njemu neću dozvoliti da omalovažava ličko-senjski HDZ. Kad je prikupljanje glasova onda smo dobri, kad je u pitanju mišljenje ličko-senjskog HDZ-a onda nam je jasna poruka od ministra Čorića vi ste građani drugog reda i ne želim vas po tom pitanju slušati, poručio je Milinović.

– Ovdje sam dobio izbore kao župan. Od mene 10.000 članova HDZ-a i žitelji županije očekuju da ću se boriti za njihove interese.  Dajem naglasak na interes najveće stranke ovdje koja dobiva sve izbore. Ne mogu se pomiriti s činjenicom da na čelu upravnog vijeća Plitvička jezera ne može biti netko iz županije. Ne možemo se složiti s tom činjenicom.  S ovom županijom se neće rukovoditi iz Zagreba. Bitne odluke će donositi stranka koja je ovdje najjača, a kojoj sam do jučer ja bio na čelu. Pozivam ministra Ćorića da povuče svoju kandidaturu. Ako ima imalo morala podnijet će ostavku, rekao je Milinović, a cijeli tekst pročitajte OVDJE.

(FOTO: Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.