Mirjana Sanader nije došla na sud, kažnjena s 5 tisuća kuna

Supruga bivšeg premijera, Mirjana Sanader, trebala je danas svjedočiti na suđenju u slučaju Fimi media. Međutim, nije se pojavila te je današnja rasprava na Županijskom sudu u Zagrebu odgođena.

Mirjana Sanader opravdala se službenom sprječenošću. Naime, otputovala je na stručnu međunarodnu konferenciju. Iako je trebala otputovati nakon današnjeg svjedočenja, njezin odvjetnik Čedo Prodanović rekao je kako su joj tek jučer popodne javili da mora doći prije.

Gospođa Sanader morat će platiti kaznu u iznosu od 5000 kuna, zbog troškova rasprave. Trebala bi svjedočiti 2. prosinca.

Supruga bivšeg premijera trebala je svjedočiti o podrijetlu obiteljske imovine, ali i razjasniti je li bila u obiteljskoj vili u Kozarčevoj ulici kada je Mladen Barišić onamo, navodno, donosio novac za Sanadera.

Podsjetimo, jučer su dvojica šefova osiguranja Ive Sanadera pobila tvrdnje optuženog HDZ-ova rizničara Mladena Barišića koji je, među ostalim, posvjedočio da je bez provjere ulazio u Sanaderov dom te ured u Vladi gdje mu je navodno nosio novac izvučen iz državnih institucija i tvrtki preko marketinške agencije Fimi media.

IZVOR: HRT

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.