Miroslav Rožić izabran za glasnogovornika Izbornog stožera Domovinske koalicije

Stranke, udruge i istaknuti pojedinci pravaško-demokršćansko-domoljubnog svjetonazora okupljene oko HSP AS održale su sjednicu Izbornog stožera. Sjednicom je predsjedavao predsjednik zajedničkog Izbornog stožera, glavni tajnik HSP AS i saborski zastupnik Pero Ćorić. Na njoj je prihvaćeno da radni naziv ove koalicije kao odgovor na „(Ne)Narodnu koaliciju“ bude „Domovinska koalicija, stoji u priopćenju HSP AS.

Nakon što je HDZ poslao jasnu poruku da odustaje od pokušaja zaustavljanja povratka neokomunista Zorana Milanovića i njegovih satelita na vlast, Domovinska koalicija ima dovoljno političkog kuraža, znanja i sposobnosti ostvariti takav politički cilj.

Podnesena su izvješća o brojnim kontaktima onih koji se žele priključiti ovom novom političkom zajedništvu koje će biti predstavljeno široj hrvatskoj javnosti samo dan uoči proslave Dana pobjede domovinske zahvalnosti.

Dana 04.08.2016. u 11,00 h u Zagrebu, u prostorijama Hrvatskog društva političkih zatvorenika bit će upriličeno svečano potpisivanje Sporazuma stranaka članica „Domovinske koalicije“ te predstavljanje zajedničkih kandidata i zajedničkog programa s kojim ćemo izaći pred hrvatske birače.

Pravaški saborski zastupnik u više mandata Miroslav Rožić na istoj sjednici izabran je za glasnogovornika Izbornog stožera Domovinske koalicije, stoji u priopćenju.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.