Mladenci kojima je umro kum ipak otišli na medeni mjesec

Nazire se rješenje misterija sumnjive smrti mladog para nakon svadbe u sobi agroturizma Milena u naselju Bačva pokraj Poreča. Istražitelji su završili s tehničkim vještačenjem u sobi agroturizma Milena pokraj Poreča.

Iz izvora bliskih istrazi i krugova obitelji neslužbeno doznajemo, dvoje mladih, Patrik B. (27) i njegova djevojka Lara N. (22), umrli su najvjerojatnije od trovanja ugljičnim monoksidom. Fuge dimnjaka propustile su u zgradu agroturizma monoksid, a to je bilo kobno za mladi par, tvrdi naš izvor. Suzana Sokač iz istarske policije informaciju da je mladi par otrovan ugljičnim monoksidom nije demantirala, a nakon konzultacija s Državnim odvjetništvom rekla nam je da će točan uzrok smrti bit poznat nakon dobivenih nalaza toksikoloških i histoloških vještačenja.

Vlasnici Agroturizma, Milena Stefanov i njezin sin Đorđe, su u šoku jer im najnovije informacije o uzrocima smrti mladog para ne idu u prilog i mogli bi u konačnici biti dio istrage, pa čak i moguće kaznene odgovornosti. Podsjetimo, u subotu se dvadesetak prijatelja došlo proveseliti na svadbenoj večeri Zorana i Ane. Veselje je trajalo do pred zoru, a potom je njih desetak prespavalo na katu. U jednoj od soba u potkrovlju smjestili su se Patrik i Lara iz Varvari pokraj Poreča koji su bili kumovi na svadbi prijatelja. Mladoženja Zoran u Poreč je došao prije nekoliko godina iz Garešnice i s oboje preminulih radio je u porečkom pogonu tvrtke Mlinar, gdje ih poznaju kao vrijedne i uzorne radnike, dok mladenka u porečkom naselju Špadići s obitelji ima restoran. Pokušali smo ponovno kontaktirati mladence Zorana i Anu S. na čijoj svadbi su im misteriozno umrli kum Patrik i djevojka mu Lara. Ostali smo šokirani informacijom da su oni, dok je pulski patolog nastojao utvrditi što je točan uzrok njihove smrti, bili na putu za Španjolsku. Potvrdila nam je to Anina baka Rozalija iz porečkog naselja Špadići.

– Zoran i Ana su još u ponedjeljak otputovali na medeni mjesec u Španjolsku. Nisu ostali na pogrebu kuma Patrika i djevojke mu Lare jer su oni taj put planirali i uplatili još prije tri tjedna – kaže baka, koja je također bila na svadbi.

Poznanici preminulog para su u nevjerici i ogorčeni su informacijom da je njihov dojučerašnji prijatelj i radni kolega otišao uživati na medenome mjesecu.

Podsjetimo, u nedjelju ujutro, nešto poslije devet sati, Patrika i Laru su čekali na doručku, ali kako se nisu pojavljivali, odlučili su im pokucati na vrata misleći da još spavaju. Na kucanje nisu odgovarali pa su prijatelji ušli u sobu. Na krevetu su ugledali beživotna tijela mladog para. Pozvali su Hitnu pomoć i policiju, no mladiću i djevojci, nažalost, više nije bilo spasa.

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.