Mladić napao djevojku ispred fakulteta: Dočekao ju na stepenicama te ošamario, a zatim odvukao iza grmlja

U ponedjeljak, oko 17 sati, studenti Ekonomskog fakulteta u Zagrebu svjedočili su neugodnoj sceni fizičkog maltretiranja.

Naime, oko 17 sati studenticu ekonomije agresivni je mladić odvukao niz stepenice, udarajući je i vičući na nju. Svjedokinje događaja, javile su se zabrinute i ljute što nitko nije pravovremeno reagirao. Kako tvrde, osjećaju strah jer smatraju da se isto moglo dogoditi i njima, pišu Vijesti.hr

Nitko od prisutnih osoba nije intervenirao, a policija na mjesto događanja nije stigla ni nakon 20 minuta od dojave.

– Odmah pri izlasku kolegice s fakulteta dočekao ju je na stepenicama i lupio joj šamar, ali zbilja jaki, ne pljusku nego udarac koji je tupo zazvučao. Zatim su se spustili na klupicu, nisam mogla dobro vidjeti, ali vidjela sam dovoljno jasno da ju i dalje udara – ispričala je jedna od studentica.

Mladić se i dalje izderavao na djevojku, možda ju je i udarao, poslije nismo ništa vidjeli jer ju je odvukao iza grmlja – ispričali su svjedoci

Iz PU zagrebačka potvrdili su da su zaprimili poziv prije 17 sati.

– Imali smo dojavu, međutim, policijski službenici su obišli parkiralište i širu zonu fakulteta, ali nisu naišli na osobe koje su se navele u dojavi niti se itko od studenata obratio službenicima – rekao je glasnogovornik.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.