Most objavio pismo birača: ‘Vi ste najbolje što se dogodilo…’

Nakon što su mediji objavili pismo koje je stavljeno na tablu Mosta u Zagrebu‘nekoliko nezadovoljnih birača Mosta’ koji su poručili Mostu da se odluči više za lijevu ili desnu stranu, te da počnu provoditi reforme, jer je zajednička vlada nemoguća misija i utopija, oglasio se i Most sa još jednim pismom.

Naime, na svom su Facebook profilu objavili drugo pismo koje su dobili također od birača koji je njima dao svoj glas.

Evo što im je birač poručio:

Poštovani!

Ovih dana na tabli ispred prostorija Mosta u Smičiklasovoj ostavljena je poruka gosp. Petrovi i godp. Podolnjaku vezana uz konstituiranje sabora Republike Hrvatske. Upravo sadržaj navedene poruke naveo me da Vam napišem ovaj tekst. 

Od trenutka kada se Most pojavio na političkoj sceni RH sve do sada, mogu iskazati ponos i zahvalanost kao građaninu koji je svoj glas dao Mostu. Podržavam sve i svaku odluku do sada, te sam mišljenja da je Most najbolje što se moglo dogoditi na političkoj sceni u RH od njenog osnutka.

Mišljenja sam da se pregovori oko reformi i pozicija u Saboru RH trebaju voditi upravo ovako kako to radi Most, bez nepromišljenih i betzih postupaka, sa potpunom iskrenošću i otvorenošću prema svim političkim strankama i biračima.

Ponavljam da sam ponosan i sretan zbog svih dosadašnjih odluka Mosta, načina na koji pregovarate s drugim političkim strankama i načina na koji komunicirate s javnošću i prema svojim biračima. Hvala vam na ustrajnosti i dosljednosti, te Vam želim svima sretnu i uspješnu 2016. godinu.

Neki vaš birač

U Mostu nisu krili oduševljenje ovim pismom te su napisali: 

Dragi Mostovci, nemate ni približnu ideju koliko nam znače pisma poput ovog. Sva događanja i pritisci oduzimaju nam neopisivu količinu energije.  Ipak, sretni smo što imamo neiscrpan izvor koji nam u najkraćem mogućem roku može “napuniti baterije”.

Nije patetika – vi ste naša snaga!

Nećemo vas razočarati!!

izvor:24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.