Za mlađe od 28 godina

MUP će školovati i zaposliti 750 novih policajaca. Prijave do kraja srpnja

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za upis polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajca u 2019./2020. godini.

Planiran je upis 750 polaznika/polaznica u program koji će početi 9. rujna. Polaznici će se po završetku ovog programa primati u radni odnos u MUP, sukladno potrebama službe.

Natjecati se mogu državljani i državljanke Republike Hrvatske pod uvjetom da imaju završenu četverogodišnju srednju školu i da su na dan 9. rujna 2019. godine mlađi od 28 godina.

Kandidati moraju imati i posebnu psihičku i tjelesnu zdravstvenu sposobnost, propisanu razinu tjelesne motoričke sposobnosti, kao i biti dostojni za obavljanje policijske službe i da nisu članovi političke stranke.

Prijave za natječaj s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za pravne poslove i ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom za natječaj. Rok za podnošenje prijave traje do 31. srpnja 2019. godine. Uvjete natječaja, način natjecanja, prava i obaveze možete pronaći na stranicama MUP-a na LINKU.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.