MUP ZAPOŠLJAVA: Traži više od 200 djelatnika na raznim pozicijama

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je Javni poziv za prijam osoba na ‘Rad, staž i prijevoz – stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa’ u Ministarstvo unutarnjih poslova.

Stručno osposobljavanje trajat će 12 mjeseci s punim radnim vremenom, a više informacija o MUP-ovom zapošljavanju pronađite klikom na – POSAO.

Uz ispunjeni obrazac prijave, u kojemu je potrebno navesti sva radna mjesta iz javnog poziva za koja se prijavljuje, obavezno je dostaviti sljedeće priloge i dokaze o ispunjavanju uvjeta:

  • životopis,
  • dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome, uvjerenja ili svjedodžbe),
  • elektronički zapis odnosno potvrda  o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje ( preslika )
  • dokaz državljanstva (preslika domovnice, osobne iskaznice, putovnice ili vojne iskaznice)
  • preslika uvjerenja nadležnog suda da se protiv kandidata/kinje ne vodi kazneni postupak (ne starije od 6 mjeseci).

Nepravovremene i neuredne prijave neće se razmatrati.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave Javnog poziva od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, odnosno do utorka 1. rujna 2015., na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Sektor za upravljanje ljudskim potencijalima, Zagreb, Ulica grada Vukovara 33 s naznakom “ZA JAVNI POZIV“.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.