Na javnoj licitaciji u Zagrebu prodan Lamborghini za 685 tisuća kuna

U prostorijama HAK-a na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik održana je javna licitacija za vozila iz carinskog nadzora. Atmosfera je bila napeta, nalik onoj iz londonskih kuća, a prodavani su automobili poput Lamborghinija Murcielaga, Aston Martina, BMW-a Z4. Interes za spomenute bio je popriličan, a neki automobili bilježili su i desetak ponuđača.

Kako Večernji neslužbeno doznaje, jer će se službeni rezultati čekati još nekoliko dana, odmah je prodan Lamborghini Murcielago početne cijene 685.000 kuna. Bila su četvorica ponuđača no već na ponudu prvog Lambo je prodan, i to navodno za tek tisuću kuna više od ponuđene cijene. Ostatak ekipe više se nije natjecao.

Prodan je i Aston Martin Vantage procijenjen na 335 tisuća kuna. Za 200 kuna veću cijenu od ponuđene prodan je BMW Z4 koji na prvoj licitaciji nije imao kupca.

Iznenađujuće je velika borba bila za Mercury Mariner, a posebno je zadovoljstvo bilo za ponuđača konačna prodaja Mercedesa ML koji je otišao tek nakon treće licitacije. Uglavnom, prodano je gotovo sve iz ponude, uključujući i dva Mercedesa CL.

IZVOR: Večernji list/Danas.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.