Ne nasjedajte na nagradnu igru u kojoj možete osvojiti skupocjeni Mercedes

Ako ste i vi podijelili fotografiju skupocjenog Mercedesa Benza E63 AMG s Facebook stranice Mercedes Benz E Klasa u nadi da će te isti automobil osvojiti u nagradnoj igri, samo ste još jedna od žrtava prijevare.

Naime, na službenoj straniciMercedes Hrvatska objavljeno je kako se na Facebooku pojavila lažna nagradna igra kojoj je cilj prevariti korisnike ove društvene mreže.

Naime, na stranici Mercedes Benz E Klasa dijele se dva automobila vrijedna čak 103.708,50 eura.

– Riječ je o tzv. “scam” prevari putem društvene mreže u kojoj se nude 2 Mercedes-Benza E 63 AMG vrijedna 103.708,50 EUR! Također na istoj Facebook stranici su se “poklanjala” 2 modela Mercedesove G – Klase, čije bi izvlačenje trebalo biti 27. studenog 2015. Navedeni post je uskoro uklonjen, te se sada spominje poklon od 2 modela E – Klase AMG. Službena stranica Mercedes-Benz Hrvatska nije provela nagradnu igru (kao što možete vidjeti na njihovom zidu), te stoga apeliramo da prijavite te ne nasjedate na objave s lažne Facebook stranice – objavio je Mercedes Hrvatska.

izvor:VL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.