Nit' je snijeg, nit' su labudovi

Neobična pojava na nebu iznad Jadrana: NLO, predznak potresa ili nešto treće?Foto: Hvar live

Misteriozna svjetlost koja se jučer pojavila u periodu od 17.45 do 18.00 sati i koju su mnogi snimili na nebu južnog horizonta pri čemu je mijenjala intenzitet i boju te se pomicala i dalje je tema dijela medija i društvenih mreža.

Je li tom fenomenu koji je viđen na prostoru od Jadrana do Sardinije, moguće i šire, uzrok neki vanjski izvanzemaljski objekt, kuglasta munja ili jednostavno odsjaj mjeseca koji se nalazio na suprotnom horizontu ili je prema nekim teorijama moguć predznak potresa?

Naime, još od davnih pa sve do današnjih vremena u zapisima piše da je za vrijeme ili do nekoliko dana prije potresa, i to uglavnom noću, na nebu primjećena neobična svjetlost koja još do danas nije razjašnjena od strane geofizičara.

Izgleda ipak ništa od ovoga jer kako piše portal Meteoadriatic najvjerovatnije je riječ o prolazu raketa kroz orbitu u sklopu lansiranja novog satelita koji se jučer dogodio na Floridi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.