NESTALI: Od 11 nestalih ovog tjedna, čak devet djece!

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, šest osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Zvonkom Kodrmanom, Anom Kodrnja, Brunom Korpić, Antoniom Levanatom i Angelom RamićUkoliko ste vidjeli  neku od nestalih osoba osoba, molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Dijana Belonjek (17)

BELONJEK, DIJANA

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 2.2.2016. 

Opis: Dijana Belonjek (17) je visoka 165 centimetara, ima kovrčavu riđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Iza lijevog uha ima tetovažu pištolja, na lijevoj nozi tetovažu krletke s pticom, a na nosu ima piercing.

Dijana se u utorak, 2. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu kožnu jaknu, crne hlače i nosila je zelenu kapu.

Kristijan Crleni (16)

Mjesto i datum nestanka:  Ivanec, 3.2.2016.

Kristijan Crleni (16) se u srijedu, 3. veljače udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Sandra Đurđević (14)

ĐURĐEVIĆ, SANDRA

Mjesto i datum nestanka: Lug, 29.1.2016.

Opis: Sandra Đurđević (14) je visoka 150 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, velike svijetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Sandra se u petak, 29. siječnja udaljila s adrese u Lugu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crvenu jaknu, tamno-sive uske hlače i narančaste cipele.

Petra Galić (16)

GALIĆ, PETRA

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 1.2.2016.

Opis: Petra Galić (16) je visoka 170 centimetara, ima tamnoplavu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe.

Petra se u ponedjeljak, 1. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Vida Došena u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crvenu jaknu, plavu vestu, plave hlače i bijelo-roze tenisice.

Ivana Ivakić Mesarić (17)

IVAKIĆ MESARIĆ, IVANA

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 2.2.2016.

Opis: Ivana Ivakić Mesarić (17) je visoka 165 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Ivana se u utorak, 2. veljače udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu s kapuljačom, traperice i crne tenisice.

Goran Jaković (31)

JAKOVIĆ, GORAN

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 29.1.2016.

Opis: Goran Jaković (31)) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu (čeona ćelavost) i srednje je tjelesne građe.

Goran se u petak, 29. siječnja udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta u nepozato. U trenutku nestanka bio je odjeven u kožnu jaknu, traperice i na glavi je imao šiltericu.

Ivona Knjaz (17)

KNJAZ, IVONA

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 30.1.2016.

Opis: Ivona Knjaz (17) je visoka 158 centimetara, ima plavu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe.

Ivona se u subotu, 30. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu jaknu, crne hlače i na glavi je imala crvenu šiltericu.

Brendon Oršoš (13)

Mjesto i datum nestanka: Zajezda, 29.1.2016.

Opis: Brendon Oršoš (13) je visok 130 centimetara, ima kestenjastu kosu, sive oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Brendon se u petak, 29. siječnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Mateo Oršoš (12)

Mjesto i datum nestanka: Zajezda, 29.1.2016.

Opis: Mateo Oršoš (12) je visok 130 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Mateo se u petak, 29. siječnja udaljio s adrese u Zajezdi u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

 Mato Pušić (20)

PUŠIĆ, MATO

Mjesto i datum nestanka: Bjelovar-Vrbovec, 3.2.2016.

Opis: Mato Pušić (20) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Mato se u srijedu, 3. veljače udaljio s adrese u Predavcu, Trg hrvatskih graničara 92  u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Gianluca Stojanović (15)

STOJANOVIĆ, GIANLUCA

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 4.2.2016.

Opis: Gianluca Stojanović (15) je visok 167 centimetara, ima smeđu kosu, smđe oči i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj arkadi ima ožiljak.

Gianluca se u četvrtak, 4. veljače udaljio s adrese u Zagrebu, Borongajski lug 18 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.