NESTALI: Od 11 nestalih ovog tjedna, sedam je maloljetnika

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, šest osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Dijanom Belonjek, Kristijanom Crlenim, Sandrom Đurđević, Ivonom Knjaz i Gianlucom Stojanovićem.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Aleksandra Ignjac (15)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 7.2.2016.

Opis: Aleksandra Ignjac (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Aleksandra se u nedjelju, 7. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, ljubičastu jaknu i sive cipele.

Monika Kovačić (15)

Mjesto i datum nestanka: Križ, 8.2.2016.

Opis: Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Monika se u ponedjeljak, 8. veljače udaljila s adrese u Križu, Vinogradska ulica 47 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu s kapuljačom, plave traperice i crveno-ljubičaste tenisice.

Antonela Kvesić (28)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 10.2.2016.

Opis: Antonela Kvesić (28) je visoka 170 centimetara, ima crnu valovitu kosu i slabije je tjelesne građe.

Antonela se u srijedu, 10. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Kišpatićeva u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice, zeleni kaput, crnu kapu i crne čizme.

Tony Lovrić (16)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 7.2.2016.

Opis: Tony Lovrić (16) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Tony se u nedjelju, 7. veljače udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ante Marić (16)

Mjesto i datum nestanka: Split, 9.2.2016.

Opis: Ante Marić (16) je visok 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice.

Ante se u utorak, 9. veljače udaljio s adrese u Splitu i ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

 Dijana Oršuš (14)

Mjesto i datum nestanka: Macinec, 5.2.2016.

Opis: Darija Oršuš (14) je visoka 165 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Darija se u petak, 5. veljače udaljila s adrese u Macincu, Glavna 32 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.


Mirko Parenta (18)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 6.2.2016.

Opis: Mirko Parenta (18) je visok 175 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mirko se u subotu, 6. veljače udaljio s adrese u Rijeci, Škurinje 6 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, traperice i tamnoplave tenisice.

Domagoj Petrović (17)

Mjesto i datum nestanka: Ivanec, 8.2.2016.

Opis: Domagoj Petrović (17) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na nozi ima tetovažu.

Domagoj se u ponedjeljak, 8. veljače udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Mario Radoš (42)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 6.2.2016.

Opis: Mario Radoš (42) je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Mario se u subotu, 6. veljače udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka je bio odjeven u crnu majicu i traperice.

Jasmina Šabić (16)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 10.2.2016.

Opis: Jasmina Šabić (16) je visoka 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Jasmina se u srijedu, 10. veljače udaljio s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Vid Vincek (56)

Mjesto i datum nestanka: Markušbrijeg,

Opis: Vid Vincek (56) je visok 190 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Vid se udaljio s adrese u Markušbrijegu u nepoznato, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crne hlače, svijetlu košulju, svijetlu jaknu i nosio je crne cipele.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.