NESTALI: Od 11 nestalih ovog tjedna, sedam je maloljetnika

Od 11 nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, šest osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Dijanom Belonjek, Kristijanom Crlenim, Sandrom Đurđević, Ivonom Knjaz i Gianlucom Stojanovićem.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Aleksandra Ignjac (15)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 7.2.2016.

Opis: Aleksandra Ignjac (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Aleksandra se u nedjelju, 7. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, ljubičastu jaknu i sive cipele.

Monika Kovačić (15)

Mjesto i datum nestanka: Križ, 8.2.2016.

Opis: Monika Kovačić (15) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Monika se u ponedjeljak, 8. veljače udaljila s adrese u Križu, Vinogradska ulica 47 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu s kapuljačom, plave traperice i crveno-ljubičaste tenisice.

Antonela Kvesić (28)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 10.2.2016.

Opis: Antonela Kvesić (28) je visoka 170 centimetara, ima crnu valovitu kosu i slabije je tjelesne građe.

Antonela se u srijedu, 10. veljače udaljila s adrese u Zagrebu, Kišpatićeva u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice, zeleni kaput, crnu kapu i crne čizme.

Tony Lovrić (16)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 7.2.2016.

Opis: Tony Lovrić (16) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Tony se u nedjelju, 7. veljače udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ante Marić (16)

Mjesto i datum nestanka: Split, 9.2.2016.

Opis: Ante Marić (16) je visok 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice.

Ante se u utorak, 9. veljače udaljio s adrese u Splitu i ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

 Dijana Oršuš (14)

Mjesto i datum nestanka: Macinec, 5.2.2016.

Opis: Darija Oršuš (14) je visoka 165 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Darija se u petak, 5. veljače udaljila s adrese u Macincu, Glavna 32 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.


Mirko Parenta (18)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 6.2.2016.

Opis: Mirko Parenta (18) je visok 175 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mirko se u subotu, 6. veljače udaljio s adrese u Rijeci, Škurinje 6 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, traperice i tamnoplave tenisice.

Domagoj Petrović (17)

Mjesto i datum nestanka: Ivanec, 8.2.2016.

Opis: Domagoj Petrović (17) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na nozi ima tetovažu.

Domagoj se u ponedjeljak, 8. veljače udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Mario Radoš (42)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 6.2.2016.

Opis: Mario Radoš (42) je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Mario se u subotu, 6. veljače udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka je bio odjeven u crnu majicu i traperice.

Jasmina Šabić (16)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 10.2.2016.

Opis: Jasmina Šabić (16) je visoka 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Jasmina se u srijedu, 10. veljače udaljio s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Vid Vincek (56)

Mjesto i datum nestanka: Markušbrijeg,

Opis: Vid Vincek (56) je visok 190 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Vid se udaljio s adrese u Markušbrijegu u nepoznato, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crne hlače, svijetlu košulju, svijetlu jaknu i nosio je crne cipele.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.