NEVJEROJATAN PEH: Miss Universe Hrvatske slomila ruku nekoliko dana prije natjecanja u Las Vegasu

Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak zbog nesreće će ipak morati propustiti svjetski izbor u Las Vegasu. Nekoliko dana prije putovanja Ljiljak se u Beču poskliznula, nezgodno pala i slomila ruku, zbog čega nije u stanju sudjelovati u izboru za svjetsku titulu Miss Universe. Organizatori hrvatskog izbora odlučili su u SAD poslati njezinu drugu pratilju Mirtu Kuštan.

– Još uvijek sam u šoku. Šest mjeseci sanjam o odlasku na svjetski izbor i onda ovo! Mirti želim svu sreću – izjavila je Ljiljak koja se oporavlja u Beču.

Vlasnik licence za Hrvatsku Vladimir Kraljevićpotvrdio je nezgodu rekavši kako je glavni ured u New Yorku odobrio da Hrvatsku predstavlja Kuštan. Nova predstavnica Hrvatske ima svega nekoliko dana za pripreme, snimanje video materijala i fotografija te spremanje kofera.

– Kada mi je rečeno da idem prvo sam mislila da je riječ o šali. Nisam mogla spavati te noći – kazala je Kuštan, i sama u šoku, jer dok je razmišljala o ispitu u ponedjeljak, sada je u nepuna 4 dana trebala ispuniti sve moguće papire za Miss Universe, snimiti fotografije i video materijale, napraviti vizu za SAD, spakirati kofere i u srijedu rano ujutro sjesti na avion za Las Vegas.

– Želim zahvaliti svim partnerima i sponzorima na razumijevanju i podršci, jer svi skupa smo se našli u ovakvoj situaciji prvi puta u životu: tim Vesne Sposa odradio je savršeni posao i haljine su u rekordnom roku prilagodili Mirti, Humanic je bez problema Mirti našao odgovarajuće cipele, a stilisti Renata Kerastase Mirti su kosu nahranili vrhunskim preparatima i dali joj savjete za njegu. Veliko hvala svima.

Finalni izbor Miss Universe održati će se u Planet Hollywood Resort & Casino u Las Vegasu, 20. prosinca uz prijenos na FOX TV i još 180 televizija širom svijeta. Miss Universe od ove je godine u vlasništvu najveće svjetske agencije WME/IMG.

Izvor: Jutarnji.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.