NOVI SKRBNIK: Blizanke ipak neće ostati same

Tragična smrt Jadranke Štefanac Papić, udovice Krste Papića, rastužila je cijelu Hrvatsku. Pogotovo jer su iza njih ostale djevojčice, 10-godišnje blizanke. Nažalost, loše dijagnoze sustigle su je početkom ove godine. Rak pluća i loša prognoza – no Jadranka se nastavila boriti, piše Story.

Ipak, sluteći najgore, Jadranka se pobrinula za svoje djevojčice. Ulogu skrbnika preuzeo je poznati dramatičar, scenarist i glazbenik Mate Matišić sa suprugom Marijom. Mate Matišić i Krsto Papić surađivali su na poznatim Papićevim filmovima, a nakon toga ih je vezalo prijateljstvo.

Životnu snagu Jadranka je pokazala tijekom svoje bolesti, ali i nakon što je preminuo njen voljeni suprug Krsto. U braku su proveli 22 godine. Vjenčali su se 1990. godine, a prije deset godina dobili su dvojajčane blizanke. 57-godišnja Jadranka naša je najstarija prvorotkinja, a trudnoću je iznijela bez problema.

izvor:dnevnik.hr

foto.dalje.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.