Objavljena fotografija malog Cesarea: Smije se i igra se s tatom na plaži

Talijanski portal objavio je fotografiju Cesarea s njegovim ocem na plaži kao i sadržaj poruke koju je Alessandro Avenati poslao Nini Kuluz. Devetogodišnji Cesare Avenati u utorak je oduzet majci Nini Kuluz i predan ocu Alessandru Avenatiju koji ga je odveo u Italiju.

Dječak se otimao kad je  u utorak izvršena ovrha i nije pristajao napustiti mamu, ali su ga silom izveli iz stana u Splitu u kojem je živio s majkom, pišu Vijesti.hr

‘Bok Nina. Putujem s našim sinom, prijateljima i obitelji na putovanje koje sam već ranije isplanirao. Kad se vratim s putovanja javit ću ti kako bismo se dogovorili detalje oko viđanja’, napisao je u poruci Alessandro, a sadržaj poruke i fotografiju Cesarea s ocem prenosi talijanski portal La – notizia.net. 

Kada je Cesare odveden u Italiju njegova mama je rekla kako istu večer kreće za svojim sinom. Centar za socijalnu skrb iz Splita ranije je najavio kako će kontaktirati Socijalnu službu u Moncalieriju u Italiji gdje je nova adresa Cesarea Avenatija (8), u obiteljskoj kući njegova oca Alessandra, kako bi nadzirali uključenje dječaka u novu sredinu.

foto: youtube/screenschoot

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.