OBJAVLJENA IMOVINSKA KARTICA: Obitelj Karamarko nema auto, ali ima tri stana

Na stranicima Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa objavljena je imovinska kartica prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. Ono što je zanimljivo, Karamarko i njegova supruga Ana otplaćuju čak pet kredita. Doduše, imaju i tri stana na području Zagreba. Dva se vode na njegovu suprugu (jedan od 140 kvadrata, a drugi od 40 kvadrata), dok jedan po papirima pripada šefu HDZ-a i taj je veličine 105 kvadrata.

Dakle, ako je suditi po imovinskoj kartici, Karamarkovi otplaćuju čak pet kredita i sve skupa to ih mjesečno ispadne oko 6300 kuna. Kamatna stopa nakreditima mu poprilično varira, od 2 pa sve do skoro 10 posto!

Zanimljivo da obitelj nema nikakve pokretnine, a Ana Karamarko ima udjel u tri firme – Drimia d.o.o. (80 posto), Love Opium d.o.o. (50 posto), Druga strana d.o.o. (6,66 posto).

Tomislav Karamarko prima mjesečnu plaću u neto iznosu od 18.444,09 kuna, dok dužnost predsjednika HDZ-a obavlja volonterski.

Njegova supruga ima godišnju plaću u iznosu 401.600,00 kuna, dok ‘od kapitala’ ima dodatne prihode u iznosu od ukupno 354.000 kuna godišnje.

Inače, Karamarko se nedavno pravdao da je s podnošenjem imovinske kartice kasnio zbog ‘greške u softveru’, no tu su njegovu tvrdnju u Povjerenstvu za odlučivanje o sprječavanju sukoba interesa demantirali.

Imovinsku karticu Tomislava Karamarka može pogledati OVDJE .

izvor:Jutarnji list

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.