Optima Telekom ostvario dobit u visini 19,5 milijuna kuna

Po prvi put otkako posluje, Optima Telekom zaključio je 2014. godinu s dobiti, i to u visini 19,5 milijuna kuna. Pokazuju to revidirana konsolidirana financijska izvješća Optima Telekoma za 2014. godinu. U odnosu na 2013. godinu radi se o povećanju od 54 milijuna kuna.

Za Optima Telekom poslovna 2014. bila je iznimno izazovna i zahtjevna godina. Podsjetimo, po uspješnom zaključenju predstečajne nagodbe te započetom postupku financijskog i operativnog restrukturiranja, u Optimi je došlo do niza promjena, prvenstveno u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi. No, unatoč svim navedenim promjenama i novim okolnostima poslovanja, Optima Telekom ostvario je iznimne poslovne rezultate te po prvi put otkako posluje, pozitivan neto rezultat.

– Mogu reći da smo zadovoljni pozicijom u kojoj se nalazimo te puno toga vidimo i očekujemo u budućnosti. U protekloj smo godini ispunili sve dospjele obveze prema vjerovnicima iz predstečajne nagodbe, a uz to, veliki razlog za optimizam jest i pozitivan neto rezultat koji je u 2014. godini po prvi put ostvaren od osnutka Društva. To ukazuje da smo zaista postavili dobre temelje za daljnji rast i razvoj kompanije, kao i opravdali povjerenje vjerovnika koje nam je ukazano u predstečajnom postupku. U periodu koji je pred nama prvenstveno ćemo se usmjeriti na unaprjeđenje percepcije javnosti o našoj kompaniji i našim uslugama i to prije svega kroz usmjerenost na korisnike te daljnji razvoj usluga kvalitetnijeg i naprednijeg sadržaja – izjavio je predsjednik Uprave Optima Telekoma Zoran Kežman.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.