OSAM NOVIH SLUČAJEVA NESTALIH OSOBA: Jeste li ih vidjeli?

Od devet nestalih osoba iz prošlog broja NENO Novosti, pet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Denisom Gašparovićem, Milanom Horvatom, Ivanom Kostelac i Marijanom Pređak.

Tomislav Bošnjak (40)

tomislav bosnjak

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 1.12.2015.

Opis: Tomislav Bošnjak (40) je jače tjelesne građe.

Tomislav se u utorak, 1. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu, Bitoljska, automobilom Mazda 3 krapinskih registarskih oznaka. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Božica Filipović (15)

bozica filipovic

Mjesto i datum nestanka: Blatnica, 27.11.2015.

Opis: Božica Filipović (15) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu s imenom “Jovo”.

Božica se u petak, 27. studenoga udaljila s adrese u Blatnici u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice s rozim natpisom na nogavici i nosila je plave tenisice s crvenim prugama.

Vilim Kesler (62)

vilim kesler

Mjesto i datum nestanka: Beli Manastir, 30.11.2015.

Opis: Vilim Kesler (62) je visok 170 centimetara, ima sijedu kosu, zelene oči i ovalno lice. na vratu ima ožiljak opekline.

Vilim se u ponedjeljak, 30. studenoga udaljio s adrese u Belom Manastiru, Kralja Petra Krešimira IV 26 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ivo Lasić (33)

ivo lasic

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 1.12.2015.

Opis: Ivo Lasić (33) je visok 187 centimetara i srednje je tjelesne građe.

Ivo se u utorak, 1. prosinca udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavi pulover, traperice i nosio je bijele tenisice.

Jenita Lottenbach  (18)

jenita lottenbach

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 28.11.2015.

Opis: Jenita Lottenbach (18) je visoka 161 centimetar, ima crnu kosu, kestenajste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na licu iznad nosa ima ožiljak.

Jenita se u subotu, 28. studenoga udaljila s adrese u Rijeci, Krnjevo 16 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, crna majica dugoh rukava, crni skafander i nosila je crne čizme na visoku petu.

Ružica Malešić (16)

ruzica malesic

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 29.11.2015.

Opis: Ružica Malešić (16) je visoka 165 centimetara, ima smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Ružica se u nedjelju, 29. studenoga udalljila s adrese u Zagrebu, Sv. Meteja u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tajice leopard uzorka i nosila je smeđe čizme.

Jelena Šnajder (16)

jelena snajder

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 2.12.2015.

Opis: Jelena Šnajder (16) je visoka 155 centimetara, ima plave oči i kosu te je jače tjelesne građe.

Jelena se u srijedu, 2. prosinca udaljila s adrese u Rijeci, Rujevica 8 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Marijana Tabak (36)

marijana tabak

Mjesto i datum nestanka: Novalja, 30.11.2015.

Opis: Marijana Tabak (36) visoka je 170 centimetara, ima svjetloplavu kosu, kestenjaste oči i okruglog je lica.

Marijana  se u ponedjeljak, 30. studenoga udaljila s adrese u Novalji, Gajac A 7/6 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.