‘Outsourcing Day 2015’ u Zagrebu

U četvrtak, 22. listopada s početkom u 10 sati u Hotelu Antunović u Zagrebu, održat će se konferencija „Outsourcing Day 2015“ u organizaciji tvrtke Logiko, na kojoj će sudjelovati iskusni predavači i praktičari iz poslovnog sektora kao što su Hrvoje Prpić, Saša Cvetojević, Ivo Špigel i mnogi drugi. Svoja iskustva iznijet će predstavnici tvrtki poput Husqarne Hrvatska, 24sata, Deloitte, Manjgura, ALD Automotive i Megatrend Poslovna rješenja, koji će pojasniti kako outsourcing kao poslovni proces može unaprijediti poslovanje tvrtki.

Publika će imati priliku iz prve ruke saznati istinite priče o outsourcingu od direktorice Husqarna Hrvatska i direktora divizije 24Sata, a okrugli stol će moderirati Saša Cvetojević, direktor Insako d.o.o, i suosnivač ZIP-a. O  pametnom upravljanju i vizualizaciji poslovnih procesa predavat će Jani Haino, gost iz Finske, dok će o važnosti kvalitetne komunikacija govoriti Krešimir Macan, direktor agencije za odnose s javnošću Manjgura.

Primjeri uspješnih poduzeća u Hrvatskoj i u svijetu pokazuju kako je upravo konkurentno i održivo upravljanje poslovnim procesima ključ uspjeha. Upravo je to bit outsourcinga kao modela poslovnog upravljanja, jer nalaže da se posvetite onome u čemu ste najbolji, a ostale segmente poslovanja prepustite drugim stručnjacima.

Još neke od tema o kojima će se raspravljati uključuju crowdfunding, EU fondove, kako za malu vrijednost financirati projekt optimizacije te mnoge druge. Bez obzira želite li poboljšati svoje poslovne procese ili tek razmišljate o tome, konferencija OUTSOURCING DAY 2015 je mjesto na kojem možete saznati sve potrebne informacije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.