Petrina ‘opleo’ po građanima: Vi ste krivi za pretvorbu i privatizaciju

U objavi na Facebook stranici svoje Nezavisne liste primoštenski načelnik i saborski zastupnik Stipe Petrina napao je građane. Poručio im je kako njihov ‘konformizam razgrađuje nacionalno bogatstvo RH’.

nezavisna lista
“KANIBALIZAM NA HRVATSKI NAČIN

Punih 25 godina konformizma građana i građanki razgrađuje nacionalno bogatstvo RH. Za pretvorbu i privatizaciju, “domoljublje” i “koalicije” nije vam nitko kriv no vi sami. Pitate se zašto, pa zato jer uporno skapate oči nad korupcijom, ne solidarizirate se sa onim koje sustav uništava i koji se pokušavaju oduprijeti zlu, ne borite se, ne prozivate i svaki put, svakim novim “izborima” praštate.

Zar ne vidite da se prodajete za mrvice. Jeste li svjesni da ste u međuvremenu postali kanibali… kakav je okus vaše djece…

RASPRODAJA NACIONALNOG BOGATSTVA

Svaki dan kojeg provodite u šutnji, trpljenju i opravdanjima, uništava budućnost onih za koje tvrdite da ih najviše volite. Imate li vi uopće svoju djecu ili odgajate žive mrtvace, najamnu radnu snagu. Čemu ste ih naučili svih ovih godina.

Praštanju grijehova političkih struktura zaogrnutih zastavom, amnestiranih tisućljetnim snom o vlastitoj državi… Za koga ste ratovali, za tajkune… Zašto i dalje spavate. Znate li da u trenu kad se probudite već će biti kasno… Ni šume ni vode lijepe naše, tvornice u kojima su vam očevi ostavljali kosti, zemlja koju smo branili krvlju i sve ono što smo gradili u bivšem sistemu, više ništa neće biti vaše. Zato umjesto da se danas trudite skupiti mrvice sa stola vaših gospodara, oslobodite se okova vlastite gluposti i vratite što je vaše PRUŽITE OTPOR”, napisao je Petrina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.