Plenković odgovorio na Zekanovićevu provokaciju: ‘Bili ste s nama na listi i podržali naš program, pa isto očekujem od vas’

‘Što nakon europskih izbora? Već i vrapci na grani znaju da ste vi kandidat za čelna mjesta u Bruxellesu pa čak i spitzenkandidat.’ Upitao je to premijera Andreja Plenkovića Hrastov Hrvoje Zekanović danas u Saboru nakon što je prvi čovjek Vlade zastupnicima podnio izvješće o sastancima Europskoga vijeća održanima u Bruxellesu 22. i 23. ožujka.

– Ja sam već na te medijske špekulacije, koje pušta vjerojatno netko od vas – vrlo jasno odgovorio. One za cilj imaju ušušurati stvari i stvoriti privid da je meni kao predsjedniku Vlade nešto drugo prioritet. Moja ambicija je biti predsjednik Vlade RH i raditi u interesu hrvatskih građana i ispuniti ono za što sam išao na izbore u rujnu. Vi ste tada bili s nama na listi i slijedili i podržali naš program – pa i od vas očekujem isto, kolega Zekanoviću – odgovorio je Plenković, javlja HRT.

Snimku pogledajte OVDJE.

(FOTO: HRT)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.