Pokrenut servis koji omogućava kupnju goriva po najpovoljnijim cijenama

Ministarstvo gospodarstva pokrenulo je internetska stranica na kojoj građani mogu pronaći benzinske crpke s najjeftinijom cijenom goriva.

Da bi pronašli najjeftinije crpke dovoljno je samo upisati u kojem se gradu nalazite. Također, stranica vam nudi i da registrira lokaciju s koje pretražujete kako bi dobili popis najpovoljnijih crpki u vašoj blizini.

Rezultate pretrage možete filtrirati po vrstama goriva koje vam je potrebno, po radnom vremenu, uslugama koje se nude, ali i popratnoj infrastrukturi poput autopraonica, trgovina, restorana, mjenjačnica…

Naime, svi trgovci gorivom od 15. veljače dužni su svaku promjenu cijene dostaviti Ministarstvu gospodarstva, što je iskorišteno kako bi se pokrenuo servis koji građanima omogućuje kupnju goriva po najpovoljnijim cijenama. Uskoro bi trebala biti pokrenuta i besplatna aplikacija koju će istu uslugu građanima pružati na mobilnim uređajima.

Ukoliko uočite nepravilnosti u cijenama, iste možete putem ove stranice prijaviti Ministarstvu gospodarstva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.