Porezna objavila tko će dobiti povrat poreza sljedeći tjedan

Porezna uprava nastavlja obrađivati godišnje prijave poreza na dohodak za 2014. godinu i građanima vraćati preplaćeni porez. Obrade se vrše po etapama, a sljedeći tjedan, točnije u ponedjeljak, prvi su na redu stanovnici koji pripadaju ispostavama u Pazinu, Poreču i Puli.

U utorak, 16. lipnja, odobrenje povrata poreza mogu očekivati Požežani, a dan kasnije stanovnici Zadra i Biograda na Moru. U četvrtak 18. lipnja povrat poreza bit će odobren i za dio Osječana, Đakovčana i stanovnika Belog Manastira.

U petak 19. lipnja bit će obrađen dio prijava s područja ispostave Šibenik i Knin.

Nalozi za isplatu sredstava očekuju se tjedan dana nakon obrade.

Povrati poreza temeljem obrade godišnjih prijava poreza na dohodak za 2014. započeli su se isplaćivati 26.05.2015. godine, te će se i nastaviti uobičajenim redoslijedom i dinamikom do kraja godine.

Sukladno tome, Ministarstvo financija – Porezna uprava će svaki petak objaviti plan obrada godišnjih prijava poreza na dohodak po područnim uredima, za nadolazeći tjedan.

Obrade i povrati po godišnjoj prijavi poreza na dohodak za 2014. godinu provode se tijekom cijele godine.

izvor.24 sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.