Pred nama je festival mladih pjevača amatera ‘Prvi glas Dalmacije’

Treći Festival mladih pjevača amatera “Prvi glas Dalmacije’ u organizaciji Dječjeg kluba Dalmalino i pokroviteljstvo Grada Makarske održati će se u petak,12. lipnja u ljetnom kinu – Makarska s početkom u 21,00 sat.

U natjecanju sudjeluju 23 pjevača amatera iz cijele Dalmacije u dobi od 12. do 18 godina.

prvi glas dalmacije 2015 - plakat 1

Za vrijeme glasovanja u show programu će nastupiti mladi talenti Dalmacije i Makarskog primorja: Folklorni ansambl “Matokit” iz Vrgoraca, Klapa “Konistra”, Dječji zbor “Kostanje”, recitator Ante Gojak, Band OŠ. “Zmijavci” i Športski plesni klub “Briljantin” iz Makarske. Voditeljica programa je Petra Jakšić.

Prodaja ulaznica: Prodavaonica JOKO – Tele 2, ( Glazbarska 8,  Makarska ) i na dan održavanja Festivala na blagajni kina. Festival izaziva veliko zanimanje, pridonosi okupljanju djece i mladih, druženju, razvijanju kreativnosti i glazbenom ostvarenju.

“Dječji klub Dalmalino” čine članovi i volonteri, koji su usmjereni na područje pozitivnog rasta i razvoja, a koji provode niz mjera i aktivnosti s istaknutim ciljevima za unaprijeđenje položaja djece i mladih u RH.

 

Foto:ilustracija, arhiva

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.