Predsjedniku HND-a netko prepilio vijke na kotačima

Saša Leković, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva objavio je kako smatra jučerašnji dan drugim rođendanom. Naime, nepoznata je osoba, prema nalazu automehaničara, pokušala onesposobiti njegov automobil, što ga je moglo životno ugroziti u vožnji.

Kako je napisao u svom facebook statusu, poslije podne nasred autoputa automobil mu je ‘poludio’. Počeo se tresti, a potom krivudati.

-Uspio sam ga zaustaviti u zaustavnoj traci i shvatio da mi je prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična ‘maska’ izvaljena iz ležišta. Kako je auto star prva misao bila je da je to uzrok. No, kako imam odličnog auto mehaničara koji mi ‘radi’ aute već gotovo 25 godina, a auto je bio na tehničkom i registraciji prije dvadesetak dana ništa mi zapravo nije bilo jasno, piše Leković

Odšlepali su ga do prvog auto mehaničara koji je auto preuzeo, obećao da će ga pregledati i ustanoviti uzrok kvara što je prije moguće.

-Čovjek me nakon nekog vremena obavijestio kako je ustanovio da su dva zavrtnja/šarafa na desnom prednjem kotaču prepiljena do pola i da je nakon 300 kilometara vožnje to uzrokovalo pucanje. (Naime, pokupio sam zavrtnje/šarafe, tj. njihove ostatke, na mjestu nezgode i ponio ih sa sobom), objavio je Leković.

Na kraju zaključuje kako ovo nije prvi put da se netko ‘igra’ vijcima na kotačima njegovog automobila. Jednom su mu ih, piše Leković, odvili napola, ali je auto bio relativno nov pa je brzo shvatio da nešto nije u redu. Ovaj stari ionako stalno ‘drnda’ pa ne primijetim odmah promjenu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.