Normaliziran promet

Promet autocestom uz ograničenje brzine. Pazite na poledicu

Nako jučerašnjih problema s vjetrom za sav promet otvorene su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje uz ograničenje brzine je 60 kilometara na sat, Jadranska magistrala Novi Vinodolski – Senj – Sveta Marija Magdalena, državna cesta Maslenica – Zaton Obrovački i Paški most, javlja Hrvatski autoklub.

Zbog olujnih udara vjetra na dionici državne ceste Vaganac – Korenica – Udbina – Gračac, brze ceste Solin – Klis i na državnoj cesti između graničnog prijelaza i mjesta Ličko Petrovo Selo promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Zbog vjetra se vozi uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat na autocesti  Rijeka – Zagreb između čvorova Bosiljevo II i Kikovica.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog niskih jutarnjih temperatura moguća je poledica na dionicama cesta u unutrašnjosti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.