Prošla je godina dana otkako nas je napustila Nora Šitum

arhiva

Na Facebook stranici Vratimo osmijeh Nori na lice NORA FORA Strasni LAV roditelji Nore Šitum su se još jednom zahvalili mnogobrojim ljudima iz Hrvatske i inozemstva na ljubavi i dobroti, te napisali kako će barem dio te ljubavi pokušati vratiti kroz Zakladu koja nosi ime njihove djevojčice.

Poruku objavljenu na Facebooku objavljujemo u cijelosti:

Dragi prijatelji,

Danas je točnu godinu dana od kako je naša Nora posljednji put zatvorila svoje oči. Zahvaljujući ljubavi i dobroti mnogobrojnih ljudi iz domovine i inozemstva, naša Nora dobila je šansu da ponovno pokuša biti zdravo i sretno dijete a mi sretni roditelji koji će je gledati kako odrasta, školuje se, zaljubljuje a jednog dana i sama postane majkom.

No malo, iscrpljeno tijelo puno boli, nije uspjelo dobiti svoju posljednju bitku. Sva ljubav i dobrota koju ste nam Vi pružili i danas nam daje snagu i dio je našeg života. Pokušavamo vratiti barem dio te ljubavi kroz Zakladu koja nosi ime naše djevojčice. Noru nismo uspjeli otrgnuti iz ruku opake bolesti ali nadamo se da ćemo, svojim radom kroz Zakladu, pomoći spasiti neku drugu djecu.
Iako Nore više nema, nastojat ćemo da njeno ime živi kroz dobra djela i boreći se za svu bolesnu djecu i njihove roditelje.

Hvala što ste s nama svo ovo vrijeme i što kroz našu i Vašu Zakladu Nora Šitum pomažete onima kojima je pomoć potrebna! Od srca Vam još jednom hvala na svemu.

Norini mama i tata

IZVOR: RTL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.