Prvi u Hrvatskoj: Doğuş grupa otvorila ekskluzivni Portus Beach Club

Uz prisutnost brojnih uzvanika prošlog je petka u marini D-Marin Dalmacija, Doğuş grupa otvorila ekskluzivni Portus Beach Club, prvi takve vrste u Hrvatskoj. Tijekom cijele večeri uzvanici su imali jedinstvenu priliku kušati delicije koje je samo za njih pripremao najpoznatiji turski chef Nusret Gökçe.

pik pik1 pik2

Svjetski poznati chef i vlasnik lanca restorana Nusr-Et u Istanbulu, Dubaiu, Ankari, Bodrumu, a uskoro i u Londonu – Nusret Gökҫe, izvrsno se uklopio u ambijent Portus Beach Cluba te još jednom potvrdio da je majstor od zanata i vrhunski poznavatelj mesa. Svojim je umijećem i strašću zainteresirao sve prisutne koji su s nestrpljenjem promatrali spretne ruke virtuoznog mesara kako od vrhunskih komada PIK mesa priprema neodoljive burgere, steakove i ćevapčiće.

 

Nusret nije krio oduševljenje vrhunskom kvalitetom PIK-ovog mesa, koje je osobno označio i odabrao prilikom obilaska PIK tvornice u Vrbovcu, a nakon toga posjetio je i farmu junadi. Naime, sukladno svojoj praksi, uvijek sam bira meso od kojeg spravlja jela. Upravo zato istaknuo je da mu je od osobite važnosti uvjeriti se u kvalitetu koju traži. Bio je izuzetno zadovoljan i suradnjom s Markom Lučićem, PIK-ovim roštilj majstorom s kojim je na otvorenju pripremao brojna ukusna jela.

 

Otvorenje prvog Beach Cluba Doğuş grupe u Hrvatskoj pamtit će se tako i po vrhunskim mesnim specijalitetima koji su doista oduševili sve prisutne.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.