RASPUŠTEN HRVATSKI SABOR: Vidović: Hrvatska je bolje mjesto za život nego 2011. godine

Danas je raspušten sedmi saziv Hrvatskog sabora. Zastupnici su jednoglasno donijeli odluku o raspuštanju. U sedmom sazivu Hrvatskog sabora u klupama je sjedilo pet zastupnika iz Šibensko-kninske županije: Franko Vidović i Ivan Klarin iz SDP-a, Ante Kulušić i Branka Juričev-Martinčev iz HDZ-a, Petar Baranović koji je na Markov trg ušao kao predstavnik HNS-a da bi se potom pridružio Narodnoj stranci – Reformisti te samo nekoliko dana prije raspuštanja Sabora, HDZ-ova Josipa Rimac. Ona je, podsjetimo, na toj funkciji zamijenila stranačkog kolegu Antu Jerolimova. Mandatno-imunitetno povjerenstvo jučer je ukinulo imunitet na zahtjev DORH-a kako bi mogao nastaviti istragu u kojoj je sumnjiči da je neosnovano stekla stan.

sabor1

SDP-ov Franko Vidović na svom se facebook profilu prigodno osvrnuo na posljednju sjednicu VII. Saziva Hrvatskog sabora.

-Nadam se da smo barem donekle ipak ispunili očekivanja građana. Hvala svim kolegicama i kolegama, a posebno predsjedniku Leki na radu za opće dobro, na toleranciji i uvažavanju tuđih mišljenja, kao i na dobrim sugestijama. Mislim da smo svi zajedno ipak uspjeli od Hrvatske napraviti bolje mjesto za život nego što je bila na kraju 2011. Hvala svim građanima Republike Hrvatske na ukazanom povjerenju i pozivam ih da u što većem broju, u duhu i ozračju demokracije iziđu na predstojeće izbore i biraju – poručuje Vidović.

sabor

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.