Riješen misterij Milanovićeva papirnatog brodića

Nakon  obraćanja naciji premijera Zorana Milanovića mnogima je upao u oko papirnati brodić koji se našao na njegovom stolu.

Premijer Zoran Milanović sinoć se obratio građanima u povodu prosvjeda branitelja pred Ministarstvom u Savskoj. Uz poruku da se vrate kućama kao i da neće pristati na ultimatume javnost je uočila i papirnati brodić na njegovom stolu. Komentari su preplavili internet, a kreću se od ocjena da se radi o simpatičnom ukrasu pa sve do onih koji brodić na stolu nazivaju neozbiljnim. Naravno, usto je bilo neizbježno da se sklapanje papirnatih brodova poveže s Milanovićevom neučinkovitosti pa ga se prozove da ima vremena za sve osim za pošteno vođenje države.

Kako god bilo, Media servis javlja da je brodić tati Zoranu ipak poklonio mlađi sin kad je krenuo u školu, s posvetom “Od Marka”, i on otad stoji na premijerovu stolu. Eto, nakon brojnih slutnji, komplikacija i iščekivanja, koje su trajale gotovo pola dana, veliki misterij je napokon riješen. 

IZVOR: Index.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.